skip to Main Content
0546 - 875 550 info@matrixalmelo.nl

Matrix Bedrijvencentrum is van alle gemakken voorzien. Buiten goede bereikbaarheid, voldoende parkeer gelegenheid voor zowel auto als fiets en een aanwezige lift, bieden wij ook de volgende voorzieningen:

[icon icon=”home” size=”small” style=”colored”] Huismeester

Het aanspreekpunt voor alle vragen op gebied van huisvestings- en facilitaire diensten. De huismeester zal altijd zoeken naar een passende oplossing.

[icon icon=”envelope” size=”small” style=”colored”] Postverzorging

Uw poststukken wordt dagelijks gesorteerd en vindt u terug in uw postvak. Vóór 16.00 uur aangeleverd, verzorgen wij de verzending van uw poststukken.

[icon icon=”gears” size=”small” style=”colored”] Technische dienst

Ad quaturit aligenim autenistin exerfer chilluptam non rem arum rerunt dolorporepel iusciatae. Evenimporum simagni hillaut labore pliciatum ipsum fuga. Sum venisincia nimpore perferum vel iunt, cum que dolorestiat.

[icon icon=”cutlery” size=”small” style=”colored”] Bedrijfskantine

In de bedrijfskantine vindt u een groot assortiment van voor uw lunch – van snacks, belegde broodjes tot een warme maaltijd. Ook kunt u hier terecht voor vergaderlunches, catering op locatie en bijv. warme en koude hapjes voor bijeenkomsten.

[icon icon=”wrench” size=”small” style=”colored”] Klussendienst

Op verzoek voeren wij voor u klussen uit als wassen/strijken, kunt u gebruik maken van de boodschappenservice (denkt u aan ophalen/wegbrengen van pakjes, stomerij etc.) of van de autowasservice die op het terrein is gevestigd.

[cta button_title=”Neem contact op” button_url=”https://matrixalmelo.nl/contact/” button_color=”accent” button_color_custom=”#5cbbf5″ text_align=”left” fullwidth=”no” margin_bottom=”0″]Vraag nu meer informatie aan over onze kantoren[/cta]
Slide2
Back To Top